Jaroslav Uhlíř prolomil mlčení! Jak na tom je?

Jaroslav Uhlíř

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 11:51

Jaroslavu Uhlířovi se o tom, co se stalo předminulý týden, moc mluvit nechce. Všehovšudy k celému incidentu, kdy se „ztratil“, řekl jen několik vět. Teď se rozhodl přidat pár dalších, kde přiznal, jak na tom momentálně je.

Na první červnový den roku 2020 hudebník a skladatel Jaroslav Uhlíř jen tak nezapomene. Po Praze ho tehdy hledali policisté, nakonec ho vypátrali v centru města. Od té doby je celá kauza tak trochu obestřena tajemstvím.

Také slovenský server pluska.sk uvádí, že se o důvodě jeho „zmizení“ stále vedou dohady, i když už uplynuly více než dva týdny. On sám zatím promluvil jen jednou, a to se nechal slyšet, že na tom opravdu není dobře.

Podle zmíněného webu je jisté, že muzikantův zdravotní stav není dobrý, o čemž se měla redakce přesvědčit během telefonátu. „Děkuji, že se zajímáte, ale ještě to není v pohodě. Děkuji za pochopení, mějte se krásně,“ řekl prý Uhlíř.

Na dobré zprávy si tedy budeme muset ještě počkat. Netrpěliví jsou především organizátoři koncertů, kteří nevědí, zdali bude Uhlíř schopen vystupovat.

Témata: Jaroslav Uhlíř