Gottovic fenka Stella zemřela: Opravdu ji pohřbí u nohou páníčka?!

Karel Gott 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 8:35

Karla Gotta následovala na onen svět jeho věrná fenka Stella, kterou přemohla vážná nemoc. Vdova Ivana s dcerami věří, že už leží páníčkovi u nohou. Pohřbí ji na Malvazinkách?

Už jsme vás informovali o další smrti v rodině legendárního zpěváka Karla Gotta (†80). Tři čtvrtě roku po něm odešla jeho milovaná fenka Stella a pozůstalí věří tomu, že už zase leží u nohou milovaného páníčka.

Fenka před pár měsíci onemocněla, podle dostupných informací u ní lékaři diagnostikovali lymfom, se kterým se shodou okolností potýkal i sám Mistr. Ivanu Gottovou teď znovu čekají nepříjemné povinnosti.

Nabízí se otázka, kde Stella naposledy spočine. „Tuto informaci si nechá rodina pro sebe,“ řekla webu blesk.cz tisková mluvčí Aneta Stolzová. Podle serveru už se však objevily hned několik zajímavých spekulací.

Místem jejího posledního odpočinku by se prý mohl stát Gottův hrob na hřbitově na pražských Malvazinkách či zahrada legendární vily na Bertramce. Nedá se však vyloučit, že fenku nakonec rodina uloží na psím hřbitově.

Témata: Stella (pes rodiny Gottových) Karel Gott