Fenka Stella zemřela: Tak vycítila, že je to s Gottem zlé!

Stella (pes rodiny Gottových) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 18:00

Fenka Stella už je opět se svým páníčkem, legendárním zpěvákem Karlem Gottem. Byla to právě ona, kdo loni vycítil, že s Mistrem je to zlé. Nakonec ho přežila jen o pár měsíců.

V posledních letech života dělal Karlu Gottovi (†80) kromě manželky a dvou dcer společnost pes, konkrétně fenka retrívra Stella. Čtyřnohý kamarád všech čtyř členů rodiny nakonec páníčka přežil jen o tři čtvrtě roku.

Jak vás stars24.cz dnes informoval, vdova Ivana Gottová na sociální síti potvrdila, že fenka zemřela. Na vině byl lymfom, se kterým se před lety potýkal i sám Mistr. Když ho loni postihla akutní leukémie, právě Stella vycítila, že jde do tuhého.

Ivana tehdy psa krátce před smrtí zpěváka dočasně předala do péče Zuzany Daušové, které ihned došlo, že to není dobré znamení. „Okamžitě jsem pochopila, že je s Karlem zle a že je na tom Ivana hodně špatně. To se nedalo přehlédnout,“ vysvětlovala tenkrát webu ahaonline.cz.

Poznala to navíc i podle chování psa. „Nejvíc mi tyhle domněnky potvrdila Stella. Vždycky když mi ji Ivana nechávala a odcházela, Stella se za ní neustále ohlížela. Ale teď naposled? Hystericky na ni skočila a držela se jí. Cítila, že s páníčkem je zle,“ dodala Daušová.

Témata: Stella (pes rodiny Gottových) Karel Gott