Dagmar Havlová propadla sociálním sítím: To jsou vymoženosti!

Dagmar Havlová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 16:07

Dagmar Havlová se na dnešní dobu adaptovala víc než dobře, o čemž svědčí její aktivita na sociálních sítích. Herečka a bývalá první dáma navíc pomalu zjišťuje, co všechno tam může dělat.

Dagmar Havlová sice letos v březnu oslavila již 67. narozeniny, ale v mnoha ohledech se jí daří jít s dobou. Projevuje se to kupříkladu na sociálních sítích, kde je velice aktivní. Dokonce přes ně koordinovala pomoc v době koronavirové krize.

V Česku už naštěstí epidemie pominula, a tak může bývalá první dáma objevovat jejich další funkce. Na Instagramu si třeba všimla tzv. filtrů, díky nimž je možné upravovat fotografie. Havlová se to rozhodla vyzkoušet.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dagmar Havlová official (@dagmarhavlova_official), Čen 1, 2020 v 9:08 PDT

„To jsou vymoženosti!“ nestačila se divit slavná herečka, kterou zaujal především jeden konkrétní detail. „A ještě mi dali modré oči!“ konstatovala. „Ty jsi nádherná bez všech vymožeností,“ napsala jí Pavlína Němcová.

Havlová se dokonce sociálním sítím věnovala v nedávném rozhovoru. „Jsem příjemně překvapená z dosahu, který mají. Možná jsem taky jedna z nejstarších influencerek. Mám i Tik Tok,“ prozradila webu idnes.cz.

Témata: Dagmar Havlová