Kuklová promluvila o překvapivém rozchodu! Co jí partner provedl?

Michaela Kuklová s partnerem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 15:28

Při léčbě rakoviny je bezpochyby důležitá i psychická pohoda, proto se lidé divili tomu, že Michaela Kuklová sama iniciovala rozchod s přítelem. Provedl jí snad partner Josef něco?

Spoustu lidí překvapilo, když Michaela Kuklová hned na počátku léčby rakoviny prsu iniciovala rozchod se svým přítelem Josefem. On se ale nevzdal a teď už jsou zase spolu, a tak není problém prozradit, co ji k radikálnímu kroku vedlo.

„Nechtěla jsem ho zatahovat do svých problémů a myslela jsem si, že ho tím ochráním,“ řekla webu ahaonline.cz herečka, která tehdy šla tak trochu proti proudu. Má se totiž za to, že je dobré mít člověka, který vám bude v těžkých chvílích oporou.

Sám Josef, pro kterého to pochopitelně musela být velká rána, už bere celou záležitost s nadhledem. „Bylo důležité nechat Míšu být sama se sebou. To bylo na tom všem nejtěžší. Zvyknout si na to a pochopit to,“ svěřil se stejnému serveru.

Chvíli se prý dokonce potýkal s pocitem viny. „Ze začátku jsem měl pocit, že jsem něco provedl, ale ve skutečnosti to bylo tak, že prostě Míša potřebovala být sama,“ vysvětlil Josef.

Témata: Michaela Kuklová