Eva Burešová ze Slunečné v šoku: Zabiju tě!

seriál Slunečná 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. června 2020 14:38

Sláva sebou přináší i řadu nepříjemných věcí. Své by o tom mohla vyprávět herečka, zpěvačka a hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová (26). Dokonce obdržela i výhrůžky smrtí!

Eva Burešová diváky upoutala už v době, kdy hrála v Modrém kódu nebo vystupovala v show Tvoje tvář má známý hlas. Opravdovou slávu a přízeň diváků jí přinesl až seriál Slunečná. Že má sláva dvě tváře, poznala talentovaná Eva velmi brzy na vlastní kůži.

Kromě obdivných dopisů jí chodí i ty pěkně ošklivé. A není jediná hvězda Slunečné, která s nimi má problémy. „Divní fanoušci píšou i kolegovi Marku Lamborovi. Nedávno dostal hodně šílenou nabídku asi od desetileté holčičky. Pak psala i mně - vyhrožovala mi, že mě zabije, protože jsem jí přebrala kluka,“ prozradila herečka pro magazín Téma. Její slova cituje deník Aha!

Diváci podle ní často neodlišují seriál a skutečný život. „Bohužel hodně lidí, a nejen dětí, má pocit, že jsme v reálu úplně stejní jako v tom seriálu. Mají pocit, že nás znají a že jsme jejich," kroutí hlavou mladá herečka.

Sama se to prý snaží nějak řešit. „Na sociálních sítích jsem vyzvala všechny rodiče, ať svým dětem kontrolují profily. Děti mi posílají i telefonní čísla, adresy, dokonce i do školy, ať tam za nimi přijdu. Snažila jsem se jim vysvětlit, že takové informace by sdílet na internetu neměly, protože toho může někdo zneužít a ublížit jim," popisuje svoje zkušenosti Eva Burešová.

Fanoušci by prý hercům ze Slunečné chtěli mluvit i do soukromého života. „Diváci se zamilovali do našich postav Janka Linharta a Týny Popelkové a tak moc jim fandí, že by si přáli, abychom spolu žili i v reálném životě. Ale my jsme úplně jiní než naše postavy,“ vysvětlovala nedávno Burešová v Show Jana Krause.

Pravdou je, že Eva je šťastně zadaná. Jejím partnerem je tanečník Matyáš Adamec (20). Marek Lambora v minulosti randil s herečkou Šárkou Vaculíkovou, alias Ardianou z Ulice. Loni na podzim se rozešli. Občas se objeví spekulace, že už má za ni náhradu – mluvilo se třeba o České Miss 2016 Andree Bezděkové (26). On sám ale oficiálně nic nepotvrdil.

Témata: Eva Burešová Marek Lambora seriál Slunečná