Kristýna Leichtová utajila porod? Herečka pronesla překvapivá slova!

Kristýna Leichtová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 14:14

Utajit v českém šoubyznysu porod je téměř nadlidský úkol, proto spoustu lidí překvapila slova Kristýny Leichtové. Oblíbená herečka na sociální síti řekla, jak to přesně bylo s termínem porodu.

Je to už skoro pět měsíců, co Kristýna Leichtová oznámila, že je těhotná a že prvorozená dcerka Dorotka se tedy dočká sourozence. Fanoušci už jsou netrpěliví a očekávají, že miminko přijde každou chvíli na svět.

Již v únoru ale byla hvězda Účastníků zájezdu či Comebacku k lidem upřímná, když připomněla něco, co maminky dobře vědí. „Co to bude, nevíme, jak se bude jmenovat, nevíme, a kdy se narodí, je relativní a nevíme,“ konstatovala tehdy.

Teď už ale začíná být nervózní i sama Leichtová. „Prozradím vám tajemství. Podle jednoho odhadu jsem hluboko po 41. týdnu těhotenství a termín jsme měli minulý víkend,“ napsala dle webu blesk.cz na sociální síti.

Jak se ale ukázalo, známá herečka v tom má zmatek. „Podle jiného odhadu jsem teprve v 39. týdnu těhotenství. A podle data početí už bych měla být dávno po porodu,“ konstatovala Leichtová.

Témata: Kristýna Leichtová