Co je s Jaroslavem Uhlířem? Důkaz, že s problémy něco dělá!

Jaroslav Uhlíř

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 13:41

Blíže nespecifikované problémy má napříč generacemi oblíbený hudebník Jaroslav Uhlíř, kterého před více čtrnácti dny hledali policisté po Praze. Teď se konečně objevil důkaz, že s potížemi něco dělá.

Jsou to dva týdny, co celé Česko několik hodin žilo pátráním po pohřešovaném hudebníkovi a skladateli Jaroslavu Uhlířovi. Autorovi legendárních hitů se naštěstí nic nestalo, našli ho v centru hlavního města.

Nakonec se ale ukázalo, že se muzikant s jistými problémy přece jen potýká. On sám totiž k celému nešťastnému incidentu řekl, že se „cítí opravdu špatně“, podle jeho slov se to ale musí spravit samo. Na základě toho se začalo spekulovat o možných psychických potížích.

S těmi se mimochodem potýká také bratr principála Semaforu Ondřej Suchý, který o případu Uhlíře něco málo ví. „Dočítám se, že se dnes kdekdo běžně dostává do stavu deprese, úzkosti, vyhoření, skleslosti a já nevím, jak se všem těm stavům říká. Už několik let na něco podobného mám prášky,“ řekl dle webu blesk.cz.

„A jsou tomu asi dva roky, kdy jsme si se skladatelm Jaroslavem Uhlířem při setkání v Praze, na Vinohradské třídě, porovnávali léky a s pobavením zjišťovali, které prášky máme na neduhy společné,“ dodal Suchý.

Témata: Jaroslav Uhlíř