Agáta Prachařová se oškliví sama sobě? Nehty a špeky!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 12:27

Agáta Prachařová už je z Chorvatska zpátky v Česku, fanoušky ale překvapila nečekanou upřímností. I když jí mnoho žen závidí, jak po dvou dětech vypadá, ona má evidentně jiný pohled.

Agáta Prachařová se minulý týden zařadila mezi první Čechy, kteří vyrazili do Chorvatska, oblíbené dovolenkové destinace našeho národa. Fanoušci by tedy čekali, že se vrátí odpočatá a opálená mladá žena. To ještě netušili, co přijde.

Dvojnásobná maminka už je totiž zpátky doma a svůj vzhled na sociální síti spíše kritizuje. „Bože můj… poškrábaná, o nehtech nemluvím… a to, co je u břicha, je nejspíš špek,“ okomentovala novou fotografii na instagramovém profilu.

Modelka a moderátorka stojí na snímku uprostřed záhonu v tričku s nápisem Barbie a v ruce se zahradnickým náčiním. Přivedlo jí to k následující myšlence. „Zahradnice jsem vždy chtěla být,“ svěřila se.

Tak jako tak, Agáta se svým vzhledem rozhodně trápit nemusí, protože muže evidentně stále přituhuje. Od loňského rozchodu s manželem má za sebou dva epizodní vztahy a teď ji měl údajně nějaký muž doprovázet také do Chorvatska.

Témata: Agáta Hanychová