Tomáš Řepka řekl, proč skončil ve vězení: Hodil to na ženskou!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 11:50

Dlouhodobé problémy Tomáše Řepky se zákonem loni skončily jeho nástupem do vězení. Teď už je ale několik měsíců na svobodě a konečně může říct, co chtěl. Kdo ho dostal za mříže?

Je to už pěkných pár měsíců, co se Tomáš Řepka po pobytu ve vězení ocitl znovu na svobodě. Teď v Olympijském podcastu Českého radiožurnálu prozradil, proč podle svých slov za mřížemi skončil.

„Tohle může potkat každého a já jsem samozřejmě tím příkladem, že v životě potkáte špatné lidi, nabalí se na vás špatné lidi, uvěříte těm lidem a doslovně vás pak ty lidi uvařej. Může se to stát komukoliv,“ konstatuje bývalý úspěšný fotbalista.

Do vězení podle něj vedla dlouhá historie problémů. „Všechno se to začalo kumulovat u mého druhého manželství (s Vlaďkou Erbovou – pozn. red.) a tam to vlastně propuklo, to byl největší pr***r v mém životě. Z toho vznikl ten můj trest, který jsem musel nastoupit do vězení,“ říká někdejší reprezentant.

„Já měl a mám život pod kontrolou, ale vyskytnou se ve vašem okolí lidi, kteří rádoby to s vámi myslí dobře, plácají vás po ramenou, slibují vám hory doly v dobrém i ve zlém a vy tomu samozřejmě uvěříte, protože já opravdu nejsem zlej člověk, já jsem v jádru až takovej moc velkej dobrota, aniž by to tak na první pohled vypadalo,“ tvrdí Řepka.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová