Dominika Gottová to vzdává? S těmito pocity se vracela do práce!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 11:11

Dominika Gottová možná řadu lidí překvapila ochotou pracovat, protože dříve se mnohokrát spoléhala na peníze od tatínka. Teď už by jí ale možná nikdy nepomohl, a tak se práce drží jako klíště.

O pracovní morálce Dominiky Gottové se toho napsalo mnoho, někteří lidé jsou přesvědčeni o tom, že není zrovna obdivuhodná. Pravdou však je, že se po návratu do Česka našla hned dvě zaměstnání, ačkoliv během karantény se nepracovalo ani na jednom místě.

„Návrat do práce byl takový, že jsem byla vůbec ráda, že se mám kam vrátit,“ přiznala nejstarší dcera legendárního zpěváka webu expres.cz. Strach z toho, že by o práci přišla, jí ale doposud neopustil.

Zvlášť bar v pražském obchodním centru totiž spoléhal na zahraniční klientelu, turistů je však momentálně málo. „Teď budeme sledovat, jak budou obě místa prosperovat. Lidé teď chodí hodně málo. Dneska to bylo trošku lepší, takže doufáme, že se to zvedne.

„Držím se, dokud to půjde, protože jsem ráda, že mám zajetý systém na obou místech. Nechci to vzdát předčasně,“ dodala odhodlaně Gottová.

Témata: Dominika Gottová