Těhotná Markéta Konvičková: Má radost, jak rychle to roste!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 9:45

Markéta Konvičková má momentálně mnoho důvodů k radosti, tím největším je bezpochyby miminko, které zatím nosí v břiše. Těhotenství i mnoho dalších věcí probíhá bez problémů, což je dobře.

Markéta Konvičková v posledních měsících září štěstím a má k tomu hned několik důvodů. Poté, co porazila nemoc, se šťastné zprávy kupí jedna za druhou. První byly zásnuby, následovalo oznámení těhotenství.

Není divu, že sympatická blondýnka dává radost pořádně najevo. „Já už se tak těším. To je splněný sen… Jak to všechno tak rychle roste,“ svěřila se v neděli na svém instagramovém profilu. Tentokrát ale nebyla řeč o těhotenství.

Zpěvačka a někdejší účastnice hudební talentové soutěže SuperStar se rozpovídala o stavbě domu, který si pořizují se snoubencem Rendou. Oba přitom pečlivě dohlížejí na to, aby šlo všechno podle plánu.

„Pokaždé, co tam přijedu, tak už je to zase jinde. Ono to možná vypadá, že se tam jezdím jen vyfotit, ale už mám v plánu nasadit túje. Nejdřív teda uklidím kolem,“ prozradila Konvičková, která sama přikládá ruku k dílu.

Témata: Markéta Konvičková