Agáta Prachařová zabředla do diskuze o Jakubovi! Měla se ho zastat?

Jakub a Agáta Prachařovi 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. června 2020 16:00

Agáta Prachařová se o manželství z pochopitelných důvodů moc nebaví, nedávno ale přece jen zabředla do diskuze o manželovi. Jak se ukázalo, její fanynky se evidentně neshodnou. Měla se Jakuba zastat?

Agáta Prachařová se stále ještě nerozvedla se svým manželem Jakubem, i když už si každý žije svým životem. Některé fanynky dvojnásobné maminky mají na člena slavného hereckého rodu poměrně jasný názor.

Ukázalo se to v zajímavé diskuzi na instagramovém profilu modelky a moderátorky, kde jí dle webu expres.cz jedna z nich položila dotaz, zdali se nepozastavila nad tím, že je Jakub „buzerantský typ, co si neváží toho, co má“.

Dcera herečky Veroniky Žilkové na to reagovala pouze několika smějícími se emotikony, což překvapilo jednu fanynku jiného názoru. „Trošku trapný komentář, Agáto. Pokud vám nevadí, že se o otci vaší dcery někdo takto vyjadřuje, tak jste klesla,“ vzkázala Prachařové.

Zatímco uživatelé sociálních sítí jsou na ostří nože, Agáta se nedávno nechala slyšet, že s Jakubem vycházejí relativně dobře. Jen na podmínkách rozvodu se stále nemohou dohodnout.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař