Nastávající maminka Vendula Pizingerová: Změnila se k nepoznání!

Vendula Pizingerová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. června 2020 15:43

Těhotná Vendula Pizingerová (48) se změnila k nepoznání! Tedy alespoň na chvíli. Spolu se svým manželem totiž vyrazila na oslavu kulatin svého kamaráda – povinností byl i kostým!

Vendula Pizingerová, vdova po známém hudebním skladateli, nedávno prozradila, že je těhotná a že termín porodu má počátkem října. A i když je teď tedy v šestém měsíci, zábavy a společenského života se nevzdává!

S manželem Pepou vyrazila zakladatelka Nadačního fondu Kapka naděje na narozeninovou párty, jejíž součástí byly i kostýmy! Vendula se tedy na pár hodin změnila doslova k nepoznání.

„Když váš kamarád má čtyřicátiny, musíte splnit požadavky na kostýmy v každé situaci. Nejschůdnější mému muži přišli ZZ TOP. V mém případě si myslím, že mi pořídil masku loupežníka Sarky Farky,“ napsala k fotkám, které zveřejnila na instagramu.

Kromě těhotenského břicha na první pohled zaujmou i obří plnovousy, díky kterým se Pepa a Vendula na chvíli proměnili v legendární rockové duo. A skutečně – Vendula s vousy vypadá spíše jako známý loupežník z oblíbené pohádky S čerty nejsou žerty.

Tak jako tak, je vidět, že Vendula si i dva roky před padesátkou těhotenství opravdu užívá! A to i přesto, že už nemůže ponocovat jako dřív. „Já šla brzo spát, jsem tam byla nejstarší a těhotná,“ uklidnila fanoušky nastávající maminka.

Témata: Vendula Pizingerová