Míša Kuklová upřímně o rakovině: Život vám zčerná!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. června 2020 14:00

Michaela Kuklová se potýká s rakovinou prsu, ke které má poměrně inspirativní přístup. O vážné nemoci totiž velice otevřeně mluví. Tentokrát narovinu řekla, jak může ženě změnit život.

Michaela Kuklová před pár měsíci oznámila, že se potýká s vážnými zdravotními problémy. Až několikáté vyšetření u ní odhalilo zákeřnou rakovinu prsu, se kterou nyní statečně bojuje. Ona sama však tohle sloveso nepoužívá.

Sympatická herečka momentálně podstupuje hormonální léčbu a onemocnění si moc nepřipouští. „Cítím se dobře. Některé kontroly mám za sebou, ale čekají mě ještě další. Cítím se naprosto zdravá a věřím, že vše bude v pořádku,“ řekla webu super.cz.

Jak sama prozradila, hormonální léčba je na dlouhých pět let, ale už si na ni postupně zvyká. „Je to další životní překážka, kterou musím zvládnout,“ bere složitou životní situaci se značným nadhledem.

„Když se splaší hormony, život na chvíli zčerná, ale je to otázka čtyř dnů a zase je to pryč. Měla jsem to asi třikrát. Musím to zvládnout myslí. Mám úkol najít návod pro další ženy,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová