Anička Slováčková: Konec tajností kolem výsledků léčby?!

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. června 2020 11:50 | Aktualizováno: 18. června 2020 21:57

Celé Česko sledovalo v uplynulých měsících snahu Aničky Slováčkové se vyléčit z vážné nemoci. V poslední době však zavládlo ticho. Až teď to vypadá na konec tajností kolem výsledků léčby. Kdo za to může?

Anička Slováčková poslední měsíce bojovala s rakovinou prsu, předepsanou léčbu ale před časem úspěšně ukončila, když po absolvování všech chemoterapií podstoupila ještě operační zákrok. Od té chvíle žijí její fanoušci v nejistotě, jak to vlastně dopadlo.

Talentovaná herečka a zpěvačka se v minulém týdnu vrátila k natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, také pracovala na novém klipu své kapely. To všechno nasvědčuje tomu, že se s nemocí porvala úspěšně.

I když rodinní příslušníci mají v podstatě zakázáno o tématu mluvit, někdo se ale neudržel. „Moje dcera je zdravá! Jsem šťastnej, ani nevíte jak! Volali jsme si a výsledky jsou báječný,“ prozradil webu ahaonline.cz Felix Slováček.

Hudebník a saxofonista se teď možná bude dceři zpovídat z toho, že porušil slib, který jí s maminkou Dádou Patrasovou dali. Radost byla zkrátka ohromná.

Témata: Anna Slováčková Felix Slováček