Dominika Gottová o rozvodu: Timo si stanovil šílené podmínky!

Dominika Gottová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. června 2020 8:48 | Aktualizováno: 15. června 2020 15:37

Dominika Gottová nadále počítá s tím, že se s manželem Timem Tolkkim rozvede, on s tím ale podle všeho stále tak úplně nepočítá. Dokonce se stanovuje šílené podmínky, za kterých by se k manželce vrátil.

Dominika Gottová si o svém manželovi v médiích dlouho nic nepřečetla, až v posledních dnech se ozval s tím, že jeho mexická epizoda byla „obrovskou chybou“. Finskému hudebníkovi Timovi Tolkkimu se dokocne zastesklo po manželce, kterou by chtěl získat zpátky.

Co o tom ví sama nejstarší dcera legendárního zpěváka? „Teď na tom není dobře, v Mexiku byl nejdřív šťastný, ale teď je smutný, prý se tam do té země nehodí,“ prozradila Dominika webu expres.cz.

„Do České republiky by se vrátil pouze za podmínek, kdybychom spolu mohli opět sdílet bydlení, život. Třeba se zase vrátí do Finska. Hodně mění názory. Kdyby chtěl žít v Praze, nic proti tomu nemám, jsme pořád přátelé, můžeme si zajít na večeři, ale společné bydlení nepřichází v úvahu,“ konstatovala Gottová.

Dominika se domnívá, že by to mohlo přispět k urychlení rozvodu. „Když se sem bude chtít vrátit, najít si tady bydlení, je to jeho rozhodnutí, je dospělý člověk, můžu se s ním projít po městě, zajít na večeři.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki