Zasnoubená a těhotná Konvičková: Bude svatba ještě letos?

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. června 2020 19:33

Ještě před oznámením těhotenství se Markéta Konvičková zasnoubila se svým přítelem Rendou. Jelikož zpěvačka čeká miminko, není vůbec jasné. zdali si výhledově oblékne i bílé šaty. Bude svatba ještě letos?

Markéta Konvičková dobré zprávy v posledních měsících hezky dávkovala. Loni nejprve řekla, že vyléčila vážné zdravotní potíže, letos pak oznámila zasnoubení a následně i těhotenství. Právě miminku se teď všechno podřizuje.

Usměvavá blondýnka je momentálně v šestém měsíci těhotenství, takže svatbu by teoreticky ještě mohla s bříškem stihnout. Jenže… „Svatba je na třetím místě. Miminko je na cestě a k tomu stavíme domeček,“ řekla webu super.cz.

„Já připravuji koncerty s kapelou a k tomu vybíráme doplňky do domu. Před pár dny jsme strávili několik hodin vybíráním kachliček, trubek, obložení domu, zařizovacích předmětů. Svatba tedy bude muset počkat,“ konstatuje sympatická zpěvačka.

Pro letošek jsou plány jasně dané. „Do konce roku bychom chtěli stihnout dostavit dům a přivést na svět miminko. Svatbu začneme plánovat možná příští rok na jaře,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková