Monika Bagárová: Takhle to vypadalo krátce před porodem!

Monika Bagárová s kamarády krátce před porodem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. června 2020 15:05

Monika Bagárová rodila za poměrně dramatických okolností císařským řezem, až teď se ale dozvídáme, co se dělo krátce před porodem. Prozradila to její těhotná kamarádka Markéta Konvičková.

Jsou to už více než dva týdny, co se Monika Bagárová stala maminkou, když se jí a jejímu partnerovi Makhmudu Muradovovi narodila dcera Rumia. Přesto se ještě v tomto týdnu objevila na sociální síti fotografie, na které má ještě těhotenské bříško.

Snímek zveřejnila její rovněž těhotná kolegyně a kamarádka Markéta Konvičková, která je porotkyni SuperStar velkou oporou. A jak to tak z jejích slov vypadá, tak také chůvou a „tetičkou“ novorozené holčičky.

„Vzpomínková. A dnes už Ruminku držím,“ zasnila se blonďatá zpěvačka na instagramu, která už se těší, až bude mít v náručí vlastní dítě. Sama je momentálně v šestém měsíci těhotenství.

Konvičková včera na sociální síti přiznala, že s přítelem Rendou už znají pohlaví miminka, ale zatím si ho nechají pro sebe. Prý i kvůli tomu, že v jejím případě rodiče počítali, že se narodí Ondra, nikoliv Markéta.

Témata: Monika Bagárová Markéta Konvičková