Ivana Korolová PORODILA! Známe pohlaví i krásné jméno miminka!

Ivanka Korolová (dabérka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. června 2020 9:22 | Aktualizováno: 14. června 2020 10:00

Připravte si gratulace, český šoubyznys má další slavnou maminku. Před několika dny se jí stala herečka, zpěvačka a dabérka Ivana Korolová, které se narodila dcera. Jaké jméno jí dala?

V českém šoubyznysu přibyla tento týden další slavná maminka. V pondělí se narodila dcera herečce a zpěvačce Ivaně Korolové, která se fotkou holčičky včera pochlubila na sociální síti. „Od 8. června nám ukazuje vesmír,“ napsala na instagramu.

S manželem Jirkou vybrali dceři krásné jméno Amélie. Novopečená maminka rodila v pražském Ústavu pro péči o matku a dítě, kterému v příspěvku nezapomněla od srdce poděkovat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ivana Korolová (@ivanakorolova), Čen 13, 2020 v 10:46 PDT

Muzikálová hvězda oznámila těhotenství loni v prosinci poměrně vtipným způsobem, když zveřejnila snímek z nemocnice, kde prstem klikala na tlačítko s nápisem „Těhotné“. „Až moje malý bikiny vystřídaj Tvoje mikiny,“ dodala tehdy vtipně v doprovodném komentáři

Korolovou můžete jako herečku znát např. ze seriálu Krejzovi. V dabingu ji proslavila postava Lisy Simpsonové v legendárním animovaném seriálu, kterou začala dabovat po úmrtí Heleny Štáchové.

Témata: Ivanka Korolová (dabérka)