Timo Tolkki dostal jasný vzkaz: Starej se o sebe!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2020 18:40

Timo Tolkki se v poslední době odmlčel, teď je o něm ale znovu slyšet. Kontroverzní hudebník naznačil, co se mu honí hlavou. Některé lidi tím ale nepotěšil, proto dostal jasný a poměrně ostrý vzkaz.

Timo Tolkki se v tomto týdnu po poměrně dlouhé odmlce ozval z Mexika, kam před několika měsíci odjel z Evropy za dobrodružstvím. Jenže to se podle posledních signálů vyvíjí jinak, než si on sám představoval.

Jak vás stars24.cz informoval, finský hudebník se nechal slyšet, že „mexická epizoda byla obrovskou chybou“. Podle svých slov by se ze země rád co nejrychleji dostal. Dokonce se mu zastesklo i po manželce Dominice Gottové.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka, která před ním utekla z Finska domů do Česka, pro něj přinejmenším jednu dobrou radu. „Když se mu nedaří v muzice, měl by se zabezpečit jinak, měl by se o sebe postarat,“ vzkázala mu přes web expres.cz.

„Kdyby se mi nedařilo v práci, která mě baví, nestyděla bych se sednout si za pokladnu v supermarketu,“ dodala Gottová, která pracuje v baru v jednom pražském obchodním centru.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová