Těhotná Markéta Konvičková: POHLAVÍ MIMINKA!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2020 14:02

Je to několik týdnů, co Markéta Konvičková oznámila fanouškům, že je těhotná. Některé podrobnosti si ale zatím nechávala pro sebe. Až o tomto víkendu poprvé promluvila o pohlaví miminka.

Markétě Konvičkové miminko vzhledem k velkým zdravotním problémům, kterými si nedávno prošla, všichni přejí a skládají jí komplimenty, jak jí to sluší. Někdo v tom dokonce vidí jasné znamení.

Sympatická zpěvačka v sobotu na sociální síti přiznala, že je o víkendu na všechno sama. „A jedem za rodinou. Smiley vzadu v budce. Já jsem teď taky taková ochranná budka. No a Renda si už lítá a je teď v Chorvatsku,“ uvedla na instagramu.

Někdejší účastnice hudební talentové soutěže SuperStar je momentálně v šestém měsíci těhotenství, a tak už jí a jejímu partnerovi mohli lékaři prozradit pohlaví miminka. Vědí ho už nastávající rodiče?

„Jinak všichni mě tipují na chlapečka, že prý jsem hezká. No, my už to víme a vzhledem k tomu, že já jsem taky měla být Ondra, tak si to ještě necháme pro sebe,“ napsala fanouškům Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková