Těhotná Veronika Arichteva: Už tuší, jak u ní proběhne porod!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2020 11:19

Veronika Arichteva už vyhlíží chvíli, kdy se stane maminkou, a snaží se nic nepodcenit. Leží proto v knížkách, které se těhotenství a mateřství věnují. Sympatická herečka už proto tuší, jak to u ní celé proběhne.

Těhotná Veronika Arichteva neponechává nic náhodě. Už před nějakým časem se pochlubila, že čte tematické knížky, rovněž oznámila, že vynechá klasický předporodní kurz, ale absolvuje dva online kurzy.

„Tak tohle jsou ty knížky, který jsem četla, když už jsem měla všechno na instáči prošmírovaný,“ prozradila tento týden herečka na svém instagramovém profilu a připojila fotografii všech titulů.

Jak je zhodnotila? „Většina z nich se mi líbila a beru je jako inspiraci, až nebudu vedět. Což nastane asi tak hodinu po porodu. Jednu jsem nedočetla. Neměla jsem na to nervy… A ta o porodu to nebyla!“ konstatovala nastávající maminka.

„A je mi jasný, že spousta z vás nečetla nic a taky vychovala svoje děti a tak... Já si něco přelouskat chtěla, protože mě to baví. Ani to neberu jako dogma, intuici věřim pořád nejvíc. Ale klidně házejte titulama rodičové, myslim, že něco přes prázdniny ještě zvládnu,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva