Josef Laufer: Čeká se na dobrou zprávu! Někdo byl netrpělivý!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2020 9:09 | Aktualizováno: 13. června 2020 22:06

Čekání na dobrou zprávu o zdravotním stavu Josefa Laufera se dál protahuje. Herec a zpěvák leží v nemocnici již tři měsíce, během nichž se ale téměř nic nezměnilo. Kdo už nemohl čekat?

Tři měsíce čekají příbuzní, přátelé i fanoušci na dobrou zprávu o zdravotním stavu osmdesátiletého Josefa Laufera. Mezi nimi také režisér Tomáš Magnusek, který s ním počítal do svého právě připravovaného filmu.

Filmař musel nabýt dojmu, že jedna z rolí je prokletá. Původně si do ní totiž vysnil legendárního zpěváka Karla Gotta (†80), poté ho vystřídal právě jeho neméně slavný kolega. Jenže zdraví následně zradilo i Laufera.

Slavný zpěváka a herec leží už téměř čtvrt roku v jedné z pražských nemocnic, kam zamířil na plánovanou operaci, ale zatím se stále neprobudil z bezvědomí. Po celou dobu zůstává jeho stav prakticky neměnný, ačkoliv klinické testy prý vycházejí dobře.

Magnusek už ale nemohl dál čekat, protože potřeboval začít s natáčením. Musel tedy narychlo najít dalšího náhradníka. Tím se nakonec stal herec Ladislav Frej.

Témata: Josef Laufer