Zmizí Dominika Gottová z Česka? Klíčové rozhodnutí padlo už dávno!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2020 8:35 | Aktualizováno: 13. června 2020 22:12

Když se Dominika Gottová před pár měsíci vracela do Česka, možná ji ani nenapadlo, co ji tady čeká. Do hlavy se jí tedy mohou vkrádat myšlenky na odchod do zahraničí. Rozhodnutí padlo už dávno.

Dominika Gottová už je zhruba půl roku zpátky v Česku. Svého otce Karla Gotta (†80) už tady nezastihla, protože podlehl vážné nemoci již loni v říjnu. O to větší pozornost je po návratu věnována jí.

„Já bez full make-upu nevyjdu ani nakoupit, zvykla jsem si, protože často už před domem čekají fotografové. Aspoň že popelnice máme ve dvoře, takže se smetím můžu jít nenalíčená. Je to samozřejmě náročnější než ve Finsku, kde mě skoro nikdo neznal,“ přiznala webu super.cz.

Nabízí se proto dotaz, zdali nejstarší dcera legendárního zpěváka jako známá světoběžnice neuvažuje o tom, že by opět zmizela ze záře reflektorů někam do ciziny, kdo by nikdo netušil, co je zač.

„Že zůstanu v Česku, jsem se rozhodla už před půl rokem a svoje rozhodnutí jsem nezměnila,“ ujistila Gottová, která už si v rodné zemi našla vlastní práci i byt.

Témata: Dominika Gottová