I Pagáčová odjela do Chorvatska: Pletou si jí s Darou Rolins!

Patricie Solaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 15:21

Hodně Čechů nechci přijít o oblíbenou dovolenou v Chorvatsku, i když je tady stále hrozba nákazy koronavirem. Na jih k moři vyrazila i herečka Patricie Pagáčová a dočkala se nečekaného srovnání.

Ještě před několika týdny naprostá většina Čechů počítala s tím, že se letos za hranice nejspíš nepodívá, a to ani do Chorvatska, kam každý rok jezdí z Česka stovky lidí. Pak ale svitla naděje, které se rozhodli využít i někteří lidé ze šoubyznysu.

K Jadranu vyrazila tento týden třeba Agáta Prachařová s tajným mužským doprovodem, ale také Patricie Pagáčová s manželem. „Vzhůru za dobrodružstvím,“ vzkázala hvězda Ulice z karavanu, ve kterém vyrazili na cestu.

Nejdříve se zastavili v rakouské Solné komoře, v pátek pak dorazili přímo do Chorvatska, o čemž sympatická herečka své fanoušky na sociální síti informovala stručně a jasně. „Dobrodošli,“ napsala na instagramu.

Poté, co Pagáčová vystavila na odiv své tělo v plavkách, se začaly objevovat komentáře fanynek, které se domnívaly, že jde o Daru Rolins. „No tak do Darinky mám fakt hodně daleko, ale děkuju moc. Vestoje to taková sláva není,“ přijala herečka pochvalu.

Témata: Patricie Solaříková