„Vyvolená“ Míša Kuklová? Takové byly její nároky na muže!

Michaela Kuklová s partnerem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 14:01

Michaelu Kuklovou trápí vážné zdravotní potíže, proto všechny zaskočilo, když po stanovení diagnózy iniciovala rozchod s přítelem. Měla na něj totiž opravdu velké nároky. Co chtěla z jeho úst slyšet?

Často se říká, že jedním z klíčů k úspěšné léčbě rakoviny může být podpora rodiny a přátel. Proto spoustu lidí překvapilo, co před časem udělala Michaela Kuklová, která se o nepříjemné diagnóze dozvěděla letos na jaře.

Sympatická herečka se totiž z vlastní vůle rozešla se svým partnerem Pepou, což teď vysvětluje následovně. „Já jsem si v tu dobu přišla moc na jednu stranu zraněná a pro tu ženu je to těžké. Potřebovala jsem přesvědčit, že jsem pro něj vyvolená, krásná a žádoucí. Když ten pocit žena dostane, tak se vše jako mávnutím proutku vyřeší,“ řekla webu expres.cz.

Josef se ale představitelky princezny Jasněnky nevzdal bez boje a přesvědčil ji, že je „ten pravý“. Stavy úzkosti, které k nečekanému rozhodnutí bezpochyby přispěly, se přitom mohou opakovat, což si oba dobře uvědomují.

„Musíme se tomu naučit čelit. Vím, že to k tomu patří. Měla jsem to teď potřetí a trvá to někdy dva dny, jindy pět, pak to ale ustane. Musím tomu čelit a oba to musíme vědět, že se to stane,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová