Lucie Šafářová neskrývala překvapení! Zapomněla, že…

Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 13:23 | Aktualizováno: 12. června 2020 20:59

Lucie Šafářová se momentálně naplno věnuje mateřským povinnostem, občas si ale najde čas, aby si odskočila k něčemu, co má také hodně ráda. Tentokrát ji to ale hodně překvapilo. Co se stalo?

Lucie Šafářová má už téměř šest měsíců úplně jiné starosti než tenis nebo cokoliv jiného. Loni v prosinci se jí a jejímu partnerovi Tomáši Plekancovi narodila dcera Leontýnka, a tak museli všechny ostatní plány jít stranou.

Původně přitom tenistka plánovala, že až pověsí raketu na hřebík, tak si otevře vlastní kavárničku, protože má tento horký nápoj v oblibě. Zatím ale takové podniky navštěvuje pouze jako zákaznice. A naposledy z toho bylo pořádné překvapení!

„Dala jsem si latte z červené řepy, ale zapomněla, že tam není espresso,“ přiznala Šafářová ve čtvrtek na instagramu. „Jako drink dobrý, příště tam přidám to kafe a bude to super!“ dodala po konzumaci speciálního nápoje.

Možná by takové latte dokázala sama připravit. V předloňském rozhovoru pro web idnes.cz se totiž pochlubila absolvováním kurzu baristy. Je otázkou, zdali někdy tyto schopnosti uplatní.

Témata: Lucie Šafářová