Přelétavá Agáta Prachařová: Tají nám nový vztah?!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 12:05

Není to tak dávno, co se Agáta Prachařová rozešla se svým posledním přítelem a říkala, že si chce užít samotu. Proto všechny překvapily nejnovější spekulace, které se týkají její cesty do Chorvatska.

Agáta Prachařová nás zase jednou překvapila, a to hned dvojnásobně. Jak vás stars24.cz informoval, navzdory této složité době, která cestování moc nepřeje, si vyrazila k moři do Chorvatska, odkud se ozvala prostřednictvím sociálních sítí.

Jenže něco, resp. někoho nám utajila. Ještě na pražském ruzyňském letišti jí měl někdo potkat v doprovodu muže. „Neletěla sama. Na letu do chorvatského Splitu ji doprovázel muž a rozhodně to nevypadalo, že jde jen o přátele,“ prozradil zdroj webu super.cz.

Od loňského rozchodu s manželem už k ní měli blízko dva muži. Toho prvního s sebou také vzala na dovolenou do zahraničí, druhého s ní zase spojoval fakt, že měl také dvě relativně malé děti. Ani jeden vztah ale nevyšel, a tak sama moderátorka konstatovala, že bude lepší být chvíli sama.

Teď to ale vypadá, že to moc dlouho nevydržela. Stále přitom nedořešila ani rozvod s Jakubem Prachařem. Domluva podle všeho vázne na finanční stránce celé věci, rodina Agáty už dokonce prodala chalupu.

Témata: Agáta Hanychová