Monika Bagárová: Dojemné vyznání lásky k dceři!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 9:49

Monika Bagárová má momentálně o životních prioritách úplně jasno. Ve čtvrtek to jasně ukázala na sociální síti, kde se pochlubila novou fotografií s miminkem, kterou doplnila všeříkajícím vzkazem.

Uplynuly dva týdny a dva dny k tomu od chvíle, co se Monice Bagárové změnil svět. Stala se totiž maminkou malé holčičky, která dostala jméno Rumia. Jejím otcem je uzbecký MMA zápasník Makhmud Muradov.

Sympatická zpěvačka má spoustu fanynek, které jí obzvlášť v posledních dnech fascinovaně sledují. Určitě jim tedy neunikl včerejší příspěvek na jejím instagramovém profilu. Monika se pochlubila velice zajímavou fotografií.

Porotkyně nedávno skončené řady SuperStar na snímku leží a v náručí drží novorozenou dceru. Připojila k tomu dojemné vyznání v angličtině. „Pokud život je film, pak ty jsi jeho nejlepší část,“ zní volně přeloženo.

Bagárová si zatím mateřské povinnosti evidentně užívá, navíc už zvládá i ostatní domácí činnosti. Fanynky navíc překvapila, když se objevila v růžových šatičkách. Leckdo jí tak krátce po porodu závidí štíhlou postavu.

Témata: Monika Bagárová