Lucie Vondráčková v šoku: Tohle si prý měla nechat pro sebe!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 9:10 | Aktualizováno: 13. června 2020 18:29

Lucii Vondráčkovou nejspíš nenapadlo, jakou odezvu může vyvolat natáčení jejího nového videoklipu, kde se mimo jiné objeví ve svatebních šatech. Někteří fanoušci si to ale spletli s realitou.

Jak vás stars24.cz informoval, v rámci natáčení videoklipu k písni z posledního alba Růže se Lucie Vondráčková opět objevila ve svatebních šatech, které v reálném životě oblékla jen jednou jedinkrát. Manželství s Tomášem Plekancem ale nevyšlo.

I když oblíbená herečka a zpěvačka v posledních dnech na sociálních sítích zveřejňovala pouze fotky ze zákulisí a všude avizovala, že jde o natáčení videoklipu, některým jejím fanouškům to přesto evidentně uniklo.

Jinak by se totiž v diskuzi pod jedním z příspěvků na facebookovém profilu Lucie nemohl objevit následující komentář. „To má být myslím osobní věc, ne věc sociálních sítí,“ napsala jedna z fanynek k videu se záběry dvojnásobné maminky v bílých šatech.

Vondráčkovou tento komentář evidentně hodně zaskočil. „Natáčení klipu? Myslíte?“ odpověděla zmatené fanynce, která už se raději odmlčela.

Témata: Lucie Vondráčková