Dominika Gottová rozhodla! Co bude s její maminkou?

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 8:33

Po loňském úmrtí slavného otce tu zbyla Dominice Gottové už jen maminka Antonie, která žije v domově pro seniory. Kvůli koronavirové pandemii se dlouho neviděli, a tak Dominika zvažovala, jestli si maminku nevezme domů. Teď padlo konečné rozhodnutí.

Dominika Gottová se v posledních dnech snažila vyřešit problém týkající se maminky, která žije v domově pro seniory. Dokonce přiznala, že se Antonie Zacpalová bojí, aby ji nezabily psychické potíže související se samotou a odloučením od příbuzných v době koronavirové pandemie.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka proto se zcela vážnou tváří uvažovala, že si maminku vezme do svého bytu, který si před časem pořídila v blízkosti domova. V této věci už ale padlo definitivní rozhodnutí.

Gottová nakonec tuto variantu hned z několika důvodů zavrhla. „Mám malý byt, neměla by tam svoje pohodlí. Navíc chodím z práce domů hodně pozdě, to už by spala a já bych ji jenom rušila,“ vysvětlila webu super.cz.

Rozhodně to ale neznamená, že by maminku nechala napospas osudu. „Snažím se ji aspoň co nejčastěji navštěvovat, ale volno v práci mám jen den, maximálně dva dny v týdnu,“ dodala Dominika.

Témata: Dominika Gottová