Bolek Polívka: Odhalil velké plány na léto!

Bolek Polívka 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

11. června 2020 21:57

Po více než třech měsících se 18. června do hlediště brněnského Divadla Bolka Polívky vrátí diváci. Jak dnes oznámili novinářům ředitel divadla Ondřej Chalupský spolu s principálem Bolkem Polívkou, divadlo odehraje do konce června devět představení.

"Nějakou dobu trvalo, než jsme vymysleli, jak v divadle fungovat. Původně jsme nepředpokládali, že bychom v této sezoně ještě otevřeli, ale díky přislíbené podpoře od města Brna, za kterou jsme nesmírně vděční, jsme se rozhodli několik představení odehrát," uvedl Chalupský.

Divadlo řešilo otázku, zda do programu zařadit představení Horská dráha s Milanem Kňažkem a Klíště s Milanem Lasicou. "Donedávna jsme nevěděli, zda je sem pustí přes hranice, ale naštěstí se situace vyřešila otevřením hranic," dodal Chalupský.

Navzdory nepříznivému období bez příjmů divadlo věnovalo přes 1800 vstupenek brněnským zdravotníkům, hasičům i strážníkům jako poděkování za jejich práci v době nouzového stavu. Odehraje speciálně pro ně tři představení.

Beze změny zůstaly tři naplánované destinace Letní scény Divadla Bolka Polívky, která už podruhé navštíví postupně zámek ve Slavkově, amfiteátr v Mikulově a Biskupský dvůr Moravského zemského muzea v Brně.

Témata: Boleslav Polívka