Zraněná Dagmar Patrasová: Felix Slováček jí přispěchal na pomoc!

Dagmar Patrasová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. června 2020 13:32

Dagmar Patrasová (64) je zraněná! Herečka si pochroumala ruku, může za to její čtyřnohý mazlíček! I proto jí na pomoc přispěchal její manžel Felix Slováček (77), se kterým už dlouho nežije ve společné domácnosti!

Dáda Patrasová si psa pořídila proto, aby doma nebyla pořád sama. Jenže její mazlíček jí způsobil velmi krušné chvíle! „Mám úžasného psa - vlčici německého ovčáka, která má obrovskou sílu, hodně kil a je vítací, takže mě vítala, podmetla mi nohy a už to bylo," vysvětluje Dáda Patrasová v Sedmičce.

Při karambolu si bohužel skřípla nerv na pravé ruce – a to ji samozřejmě velmi omezuje! „Levá není pravá, takže uvařit si něco, nakrájet si to, obléct se, namalovat se, uklidit doma a podobně levou rukou není úplně jednoduché," přiznává oblíbená herečka.

Na pomoc jí ihned přispěchal její manžel Felix Slováček, který ale už dávno žije se svou partnerkou Lucií Gelemovou. „Chová se pěkně, neřekla bych, že už jsme jenom kamarádi. Vozí mě do nemocnice, na rehabilitační kliniku a tak,“ pochvaluje si Patrasová.

Felix jí dokonce pomáhá i doma! „Taky mi před týdnem udělal radost, protože konečně posekal zahradu," dodává Patrasová, které její manžel mimo jiné obstarává i nákupy.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček