Anička Slováčková se raduje: Konečně! Na tohle se těšila!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 13:27

Anička Slováčková má v posledních týdnech hodně důvodů k radosti. Začalo to tím prvním, když jí skončila léčba vážné nemoci. Teď ji zase potěšilo něco úplně jiného.

Ani během náročné léčby se Anička Slováčková nijak zvlášť nešetřila, po jejím ukončení ale před několika dny naznačila, že se únava začala opravdu projevovat až teď, zrovna když by ona potřebovala opět naskočit do rozjetého vlaku.

Do pracovního procesu znovu nastoupila včera, když se na instagramu pochlubila fotkou z placu. „Člověk si připadá, jako by po dlouhé době přišel domů. Znovu pro vás natáčíme Ordinaci. Tak moc jsem se na všechny a na všechno těšila! Tak jdeme do práce,“ vzkázala dcera slavných rodičů.

Anička Slováčková ale nebyla sama, na natáčení poslední dobou nechodil nikdo. Nova totiž s produkcí vlastní tvorby přestala v rámci opatření proti šíření koronaviru. Práce byla znovu obnovena až nyní.

Televizní diváci se na talentovanou herečku a zpěvačku pochopitelně ihned sesypali a chtěli vědět, kdy poběží nové epizody. „Otázky ohledně toho, kdy budeme zase Ordinaci vysílat, směřujte prosím na Ordinaci. Určitě vám toho prozradí víc,“ vysvětlila lidem Slováčková.

Témata: Anna Slováčková