Monika Bagárová dál udivuje fanoušky: To snad není možné!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 11:50

Monika Bagárová je momentálně asi nejsledovanější maminkou v Česku a svoje fanoušky udivuje i dva týdny po porodu. Především ženy fascinuje, jak oblíbená zpěvačka momentálně vypadá.

Jsou to dva týdny, co se Monika Bagárová poprvé stala maminkou. Ve středu rodila, v neděli už na dálku hodnotila výkony soutěžících v SuperStar. Porod se přitom neobešel zcela bez komplikací, dcera přišla na svět císařským řezem.

O to větší je překvapení fanynek, především ostatních maminek, když vidí, čeho všeho už je sympatická zpěvačka schopná. Již pět dní po porodu podle svých slov „lítala po baráku, uklízela, vařila a prala“. Tehdy konstatovala, že ženské tělo je prostě neuvěřitelné.

V jejím případě to platí určitě. Další důkaz o tom Bagárová podala na sociální síti ve středu v rámci propagačního příspěvku na nový nanuk. Lidé na ní z jednoho jediného důvodu mohli oči nechat.

Příznivce fascinuje štíhlá postava zpěvačky, která si pro fotografie oblékla šatičky růžové barvy, aby se sladila s barvou produktu. Diskuzi vcelku pochopitelně zaplavily obdivné komentáře a žádosti o návod, jak se takhle rychle dostat do formy.

Témata: Monika Bagárová