Eva Pilarová (†80): Silná slova vdovce! Brzy půjde…

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 9:10 | Aktualizováno: 11. června 2020 18:25

Rodina, přátelé a fanoušci se minulý týden naposledy rozloučili s Evou Pilarovou, některé z nich však v těchto dnech zasáhla další smutná zpráva o úmrtí člověka, který měl ke zpěvačce blízko. Vdovec Jan Kolomazník pronesl v souvislosti s tím velice silná slova.

Vdovec Jan Kolomazník jen pár dní po zádušní mši za svou milovanou ženu Evu Pilarovou (†80) slavil 68. narozeniny. Bohužel, právě v tento den k němu dorazila další smutná zpráva. Zemřel rodinný přítel, kněz Karel Jordán Červený (†77) z České Kamenice.

Stále truchlícího tanečníka tato informace pochopitelně velice zasáhla. „Tak už šel taky za Evou. I já za ní brzy půjdu,“ pronesl Kolomazník dle webu ahaonline.cz mrazivá slova. Zároveň připomněl, že kněz se zpěvačkou v roce 2006 točil televizní pořad 13. komnata.

„Zaujala mě před více než čtyřiceti lety. Začal jsem kvůli ní chodit do Semaforu. Tam vzniklo naše přátelství. Založili jsme jí fanklub,“ prozradil tehdy farář. „Když člověk přijímá od Pána Boha to dobré, musí přijmout i to zlé,“ říkal Pilarové, když bojovala se zákeřnou rakovinou.

Legendární zpěvačka tenkrát vážnou nemoc porazila, zdravotní problémy, které ji trápily v posledních měsících jejího života, však už byly nad její síly.

Témata: Eva Pilarová