Eva Pilarová (†80): První narozeniny vdovce bez ní!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 15:05

Teprve před několika dny se Jan Kolomazník naposledy rozloučil se svou ženou, tento týden už bez legendární zpěvačky Evy Pilarové poprvé slavil narozeniny. Pořád na ni ale nemohl přestat myslet.

I když legendární Eva Pilarová (†80) zemřela již v polovině března, opravdu velkého a důstojného rozloučení se dočkala až minulý týden, protože dříve jeho konání znemožňovala opatření proti šíření koronaviru.

Mezi smutečními hosty ve strahovské bazilice pochopitelně nechyběl vdovec Jan Kolomazník, který se neubránil emocím. Možná už tehdy se mu honily hlavou myšlenky na to, co přijde tento týden.

Ani ne týden po zádušní mši za slavnou zpěvačku totiž tanečník poprvé bez ní slavil narozeniny, letos už osmašedesáté. Aby nebyl v tento výjimečný den sám, přišli mu poblahopřát kamarádi, on ale stále myslel na Evu.

„Myslel jsem, že její odchod zvládnu. Byla už na tom, chudinka, fyzicky moc špatně. Ale stejně mě smutek úplně dusí,“ svěřil se Kolomazník dle webu blesk.cz. Ostatně byli spolu zvyklí trávit klidně i celý den.

Témata: Eva Pilarová