Lucie Vondráčková: Tajila nám MILOVÁNÍ!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 9:50 | Aktualizováno: 11. června 2020 21:28

Lucie Vondráčková je od svého loňského návratu z Kanady do Česka oficiálně nezadaná, teď ale sama na sociální síti přiznala, že nám tajila „milování“. Co to má znamenat?

Již před více než dvěma týdny Lucie Vondráčková poprvé fanouškům prozradila, že pracuje na novém videoklipu k jedné ze svých písní. Zprvu ale dělala velké tajnosti, když nechtěla na otázky příznivců odpovědět, o jakou skladbu půjde. Sama tehdy pouze uvedla, že půjde o píseň z posledního alba.

To se jmenovalo Růže. V posledních dnech už možná někteří příznivci začínali tušit, k jaké písni videoklip vzniká. Jako nápověda mohlo posloužit i to, že se oblíbená herečka a zpěvačka v rámci natáčení objevila ve svatebních šatech. Všichni přitom víme, že se do dalšího chomoutu zrovna nehrne.

Až dnes ráno odhalila na sociální síti další informace o „přísně tajném“ videoklipu. „3… 2… 1… start Milování už 19. června,“ uvedla na instagramu. Stejnojmenná píseň se na její poslední desce opravdu nachází.

Fanoušci Vondráčkové si tedy budou muset počkat do příštího pátku, kdy budou konečně moci zhodnotit výsledek. Ona sama jistě doufá, že s novým klipem uspěje v hitparádách podobně jako s těmi předchozími.

Témata: Lucie Vondráčková