Michaela Kuklová: Upřímná slova o depresích a špatném svědomí!

Michaela Kuklová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 9:06

Michaela Kuklová bojuje už několik týdnů s velmi vážnou nemocí, a tak fanoušci bedlivě sledují, jak se situace vyvíjí. Oblíbená herečka teď upřímně přiznala, jak to má s depresemi a špatným svědomím.

Michaela Kuklová se už nějaký čas léčí s rakovinou prsu, přesto opravdu dlouho nedávalo najevo, jak náročné to je. Až před pár dny si fanouškům na sociální síti postěžovala, že měla dva horší dny a že jí hormonální léčba dává zabrat.

Sama evidentně nečekala, jakou odezvu to mezi lidmi vyvolá. Kromě poděkování tak přišla i omluva. „Děkuju vám za nádherný vzkazy a za přízeň a za lajky a přeju všem spoustu lásky a radosti a hlavně zdraví,“ spustila na instagramu.

„Mám špatné svědomí, že jsem vyvolala dojem, že se utápím v depresích, ale ne, je to výjimečné. Jinak vše fajn. Mám vás ráda, tak se mi opatrujte,“ ujišťovala příznivce sympatická herečka, která to teď nemá jednoduché.

Situaci jí ulehčuje alespoň partner, se kterým se během léčby rozešla a zase dala dohromady. „Chodili spolu z čisté lásky a sedmnáct jim bylo let. A horovali pro texasky… Jako by mi bylo sedmnáct a jsem moc zamilovaná do Josefa,“ svěřila se Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová