Ponižování, křik… Tohle si prý Dominika Gottová vyslechla od vdovy Ivany!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2020 15:50 | Aktualizováno: 11. června 2020 9:50

Žít s příjmením Gottová není jednoduché, což dobře vědí dvě jeho nositelky - vdova Ivana a zpěvákova nejstarší dcera Dominika. Právě ta druhá se rozpovídala o jejich vztazích, které mají k ideálu daleko.

O nijak zvlášť dobrém vztahu mezi vdovou Ivanou Gottovou a nejstarší dcerou jejího zesnulého manžela Dominikou se napsalo už mnoho, přesto lidi toto téma stále zajímá. Naposledy přilila olej do ohně druhá jmenovaná.

Podle slovenského webu pluska.sk si postěžovala na to, jak se k ní Ivana zachovala poté, co se vrátila do Finska po loňské návštěvě Prahy u příležitosti tatínkových narozenin. „Telefonovala mi, že jsem tlustá, že mi léky zpomalily rekace a že pokaždé, když se mnou otec mluví, přitíží se mu,“ cituje server její slova.

To ale prý nebylo vše. „Ponižovala mě, i když mi bylo nejhůř. Otcovi vzala mobil z ruky, když se mnou telefonoval a začala na mě křičet, že ho ničím. Povídala, že jsem lidská troska a rodině dělám ostudu,“ nechala se slyšet Mistrova nejstarší dcera.

Zmíněný web ale rovněž cituje slova Dominiky Gottové o tom, že by přes veškerá příkoří „vztahy s Ivanou ráda napravila“, protože jí vdova pomáhala s hledáním nového bydlení. Tak uvidíme, jestli si obě dámy někdy padnou do oka.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová