Agátě Prachařové to nepřijde zvláštní: Rozvod se táhne, i když je to „v pohodě“!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2020 12:10

Spoustě lidí asi přijde zvláštní, že se to s rozvodem manželů Prachařových tak táhne, zvlášť když Agáta tvrdí, že je to mezi nimi „v pohodě“. Co je tedy za problém?

Agáta Prachařová nedávno přiznala, že rozvod s manželem Jakubem stále vázne, o čemž svědčí třeba fakt, že od jejich rozchodu už jí nevyšly dva další vztahy. Dvojnásobná maminka a herec se zatím na ničem nedomluvili.

Podle moderátorky a někdejší modelky by s tím přitom neměl být žádný problém, alespoň to vyplývá z jejího dalšího vyjádření. „Vše je na dohodě, co se týče rozvodu, jsme v začáteční fázi. S Kubou se domlouváme v pohodě,“ řekla webu super.cz.

Zatím jsou však schopni se domluvit pouze na tom, kdo bude mít právě u sebe dceru Miu. „Kuba nyní netočí, má hodně času, tak si děti střídáme často,“ prozradila ještě Prachařová s tím, že s otcem syna Kryšpína je to teď složitější, protože má hodně práce.

Nedávno přitom všechno nasvědčovalo tomu, že už se řeší finanční stránka rozvodu. Agátina maminka Veronika Žilková totiž prodala rodinnou chalupu, což sama vysvětlila tím, že se „dcera rozvádí a potřebuje peníze“.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová