Lucie Vondráčková šokuje: Vdává se prý každou chvíli!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2020 11:33

Lucie Vondráčková údajně teprve nedávno dotáhla do konce rozvod s Tomášem Plekancem, teď už je z ní ale zase "holka na vdávání". Však už si herečka a zpěvačka vyzkoušela svatební šaty hned několikrát.

Lucie Vondráčková je od rozvodu s otcem svých dvou synů oficiálně nezadaná, ačkoliv se kolem ní od jejího návratu do Česka několik fešáků motalo. Proto všechny překvapily fotografie, které se objevily v posledních dnech.

Jak vás stars24.cz informoval, dvojnásobná maminka se na snímcích objevila ve svatebních šatech, což však u herečky a zpěvačky nemusí nic zvláštního znamenat, což se vlastně potvrdilo i v tomto případě.

Vondráčková totiž v posledních dnech natáčí videoklip k písni ze svého zatím posledního alba Růže, kdy si kostým oblékla. Sama navíc přiznala, že zdaleka nejde o první příležitost, kdy má na sobě svatební šaty z pracovních důvodů.

„Nedávno jsem měla další svatbu v jednom kanadském filmu, který ještě není hotový. Mám pocit, že se pořád vdávám. I v pohádce jsem se vdávala. Mám pocit, že bych z těch šatů mohla pomalu nafotit katalog,“ řekla Vondráčková dle webu super.cz.

Témata: Lucie Vondráčková