Těhotná Konvičková po „ženském“ problému: Co se stalo, je zázrak!

Markéta Konvičková je těhotná 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2020 10:56

Markéta Konvičková ještě loni řešila velmi vážný „ženský“ zdravotní problém a tehdy vůbec nebylo jasné, zdali bude někdy moci mít děti. Není tedy divu, že když mluví o svém těhotenství, používá jedno konkrétní slovíčko.

Starosti vystřídala v životě Markéty Konvičkové radost až překvapivě rychle, nikdo totiž nečekal, že se jí podaří otěhotnět tak krátce po velkých zdravotních problémech. Někdejší účastnice SuperStar trápil karcinoid vaječníku.

Její partner René teď v rozhovoru pro Magazín DNES přiznal, že ho nemoc partnerky trápily, ačkoliv se po jejím boku snažil nedávat nic najevo a naopak ji povzbuzovat. Ve finále udělal to, co sám označuje za „razantní krok“.

„Když už jsem věděl, že jde do tuhého, vzal jsem Markétu na Lysou horu, aby si vyšla tu nejprudší trasu. Sáhla si na dno a zvládla to. Dokázala si, že dovede zabojovat. To posloužilo jako zpáteční vstupenka do normálního života,“ vysvětlil snoubenec zpěvačky webu idnes.cz.

Sama Konvičková říká, že si hodnotu zdraví a rodiny uvědomovala již před nemocí. „Teď si ale o to víc vážím každého okamžiku, kdy je mi dobře,“ konstatuje s tím, že už nevypadá jako „opuchlé rajče“. „Problém byl u mě s ženskými orgány, proto těhotenství tak rychle po nemoci beru jako zázrak,“ dodává.

Témata: Markéta Konvičková