Iva Pazderková se odvázala: Odhodila plavky a stud! Na koho myslela?

Iva Pazderková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2020 9:36

Iva Pazderková zase jednou upoutala velkou pozornost, stačil k tomu jediný příspěvek na sociální síti. Herečka a komička tam zveřejnila fotku, na které odhodila plavky a stud. Na koho při tom myslela?

Iva Pazderková se pořádně odvázala, odhodila všechno oblečení a nechala se, tak jak ji pánbůh stvořil, vyfotit na instagram. Přivedla ji k tomu její slavná kolegyně. „Eva Holubová je nejen fenomenální herečka, úžasná režisérka a fantastická umělkyně obecně. Je především jednou z nejinspirativnějších žen, jaké jsem kdy poznala! A otužilkyně,“ vysvětlila.

„Tak Evi, dnes jsem už podruhé ponořila své bolavé tělo do studené vody, s myšlenkou na tebe, za chladného počasí a hlasitého smíchojekotu. A nejen to! Bylo to moje první koupání na nudapláži v životě!“ pokračovala herečka a komička.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Iva Pazderková (@iva.pazderkova), Čen 7, 2020 v 10:16 PDT

Kvůli zážitku se vydala na sever Čech. „Měli jsme s přítelem toto překrásné Kamencové jezero v Chomutově celé pro sebe. Úžasné. Úžasné! A nebýt tebe, ani by mě tam v tomto počasí nenapadlo jet na výlet, natož se koupat,“ konstatovala Pazderková.

„Děkuji, děkuji, děkuji! A děkuji Bohu za všechna ta krásná setkání, kterými mě v životě obdarovává,“ dodala na závěr.

Témata: Iva Pazderková