Veronika Žilková o svém údělu v Česku: Kdo si to nezkusil, nic neví!

Veronika Žilková s maminkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2020 15:24 | Aktualizováno: 8. června 2020 20:32

Veronika Žilková se před několika týdny vrátila do Česka z jednoho prostého důvodu, pro který musí mít pochopení snad úplně každý. Oblíbená herečka ale musela konstatovat, že to nemá vůbec jednoduché.

Sama Veronika Žilková to bere jako samozřejmost, jistě si ale zaslouží obdiv za to, co v posledních měsících absolvovala. Původně totiž měla v Izraeli dál doprovázet svého muže na diplomatické misi, místo toho je však zpátky v Česku.

V době koronavirové pandemie podstoupila strastiplnou cestu s několika přestupy, aby se mohla postarat o rodinného příslušníka. „Pečuji dvacet čtyři hodin o svou vážně nemocnou maminku,“ vysvětlila webu expres.cz.

„Kdo se nestaral o seniora, který se o sebe pořádně nepostará, neví, jaká je to řehole. Sama maminka mi říká, že jsme dvakrát v životě dítětem, když se narodíme a když zestárneme. Je to stejná péče. Ale mluvit do života, to by jí stále šlo,“ konstatuje herečka.

Její návrat do Česka se hodí i dceři Agátě Prachařové, jelikož jako babička může Žilková čas od času dohlédnout na vnoučata. „Děti jsou také starost. Ale je pravda, že jsem za děti kolem sebe ráda. Aspoň je veseleji,“ dodala.

Témata: Veronika Žilková