Lenka Zahradnická: Porod nebolí? Herečka řekla, jak to je!

Lenka Zahradnická 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2020 14:08

Lenka Zahradnická se před pár dny stala dvojnásobnou maminkou, teď nastal čas se s ostatními ženami podělit o svou zkušenost s porodem. Jak ho oblíbená herečka zvládla tentokrát?

V minulém týdnu se Lenka Zahradnická stala dvojnásobnou maminkou, když v nemocnici v Příbrami přivedla na svět dceru Jovanku, na kterou už doma čeká starší sestřička Jasmínka. Nyní se seriálová hvězda rozhodla na sociální síti přiblížit okolnosti porodu.

Podle svých slov zaznamenala výzvu „vyfoť se chvilku před porodem“ a rozhodla se zúčastnit. „Nejsem úplně nejsdílnější, ale tohle byl opravdu tak boží zážitek, že by to někomu mohlo třeba pomoct přestat mít strach,“ vysvětlila na instagramu.

Herečka je na fotografii ve velice uvolněné náladě. „Ano, opravdu je to foceno cca půl hodiny předtím, než Jovanka vykoukla na svět. Ano, mám brutální záchvat smíchu, který nekončí. Ano, může za to zejména rajský plyn a boží personál, který se směje se mnou,“ konstatuje Zahradnická.

„Rajský plyn prý odhaluje ryzí osobnost, takže toho cvoka už mám asi definitivně přiděleného. Tím neříkám, že porod nebolí, ale přátelé, jde to i takhle. Jsem živoucí důkaz,“ dodala dvojnásobná maminka.

Témata: Lenka Zahradnická