Eva Samková: Po smrti maminky Ludmily ji čeká nelehký úkol!

Eva Samková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2020 9:33 | Aktualizováno: 8. června 2020 19:50

Během pouhých pár let přišla olympijská vítězka ze Soči Eva Samková o oba rodiče, a tak ji teď čeká opravdu nelehký úkol. Musí se postarat o svou mladší sestru Janu.

O víkendu jsme vás informovali o smutné události v osobním životě olympijské vítězky Evy Samkové, která se ocitla v náročné životní situaci. Po krátké, těžké nemoci jí totiž zemřela maminka Ludmila (†61).

Pro oblíbenou snowboardistku jde o druhou tragickou ránu osudu během posledních několika let. Před dvěma lety totiž zemřel na zhoubný nádor na mozku její otec Roman, který se s tímto zdravotním problémem opakovaně potýkal již od jejích 9 let.

Tým respektované sportovkyně oznámil, že se Samková v této těžké situaci rozhodla věnovat veškerý čas a energii svým nejbližším, což je zcela pochopitelné. O oba rodiče totiž nepřišla pouze ona, ale i její o šest let mladší sestra Jana.

Oporou v těchto těžkých chvílích je Evě bezpochyby její partner, herec Marek Adamczyk. Naopak sport jde teď pochopitelně na druhou kolej, spolupracovníci Samkové uvedli, že o přípravě Evy a jejím programu pro další sezonu budou informovat.

Témata: Eva Adamczyková (dříve Samková)