Dominika Gottová: Strach o život maminky! Bojí se, že jí to zabije!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2020 21:13

Dcera slavného zpěváka Dominika Gottová přiznala, že se obává o svou maminku. Antonie Zacpalová má údajně velké psychické potíže.

Podle Blesku jsou důvodem stále panující přísná hygienická opatření v domově pro seniory v pražských Vysočanech, kde maminka Dominiky bydlí.

"Vůbec nemůžu na její pokoj a musíme se scházet jen na půl hodiny až hodinu v klubovně, kde si ani v klidu nemůžeme popovídat. Každý nás poslouchá," řekla podle serveru Dominika.

"Mámu to příšerně deptá a je z toho hrozně špatná!" dodala s tím, že se připadá jako ve vězení. "Bojí se, aby ji ty psychické potíže nezabily a nebyla v tu chvíli osamocená. Pokusím se to nějak s vedením domova vyřešit," uvedla dále.

Její maminka slova Dominiky potvrdila. "Dva měsíce jsem nemohla dceru vůbec vidět. Respektuji, že ten koronavirus je nebezpečný, ale ta ztráta osobního kontaktu s rodinou mi velmi ublížila," popsala pro Aha!

"Teď se dostanu v červnu třikrát ven, ale to jenom kvůli nasmlouvaným vyšetřením v nemocnicích. Jinak nikam stále nemůžeme," dodala Zacpalová.

Témata: Dominika Gottová Antonie Zacpalová