Kerndlová zlehčovala koronavirus, pak se na čtvrt roku zasekla. Teď má PROBLÉMY na letišti!

Tereza Kerndlová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2020 13:59

Tereza Kerndlová se vrací do Česka. Koronavirus jí před pár měsíci udělal pořádnou čáru přes rozpočet, když ji uvěznil ve Španělsku. Teď to vypadalo na šťastný konec, ale chyba lávky.

Terezu Kerndlovou uvěznil koronavirus ve španělské Marbelle, a to na pořádně dlouhou dobu. I když se snažila domů do Česka dostat už na počátku dubna, letecká doprava byla tehdy prakticky ze dne na den přerušena. Pomalu se opět rozjíždí až v těchto dnech.

Její pobyt v zahraničí se mezitím protáhl na tři měsíce. "Každopádně, odjet v únoru na 10 dní k moři a vydržet s obsahem kufru až do teď, když je úplně jiné podnebí, není zrovna lehká disciplína. zpěvačka," uvedla tehdy.

Návrat do Česka ale neprobíhá tak hladce, jak by se mohlo zdát. "My jsme přiletěli, ale kufry už takový štěstí neměly!!!" napsala na sociální síti Kerndlová.

Svěřila se s tím, že jí zbyl jen jeden. Pro ni je ale teď mnohem důležitější, že přistála v Praze a je zpátky v Česku. "Cesta byla šťastná, jen ty zavazadla jsou někde, kde nechceme... tak se snad se brzo najdou!" dodala.

Paradoxem je, že Kerndlová o hrozbě koronaviru věděla a odletěla v době, kdy už se dalo předpokládat, že bude situace špatná. "Koronavirus tady u nás v Marbelle není, ale i tak chci chránit sebe i své okolí, proto jsem si nechala poslat z Anglie respirátor! Jelikož jsou zrušeny všechny akce, prodloužila jsem pobyt do 31. března," vzkázala Kerndlová před pár měsíci. V době, kdy ve Španělsku už byla situace zlá.

Témata: Tereza Kerndlová